středa 10. července 2013

Ou, no toto...

Prodloužený víkend jsme si ještě o jeden den prodloužili. Vyšel z toho naprosto báječnej prostor pro práci, odpočinek, hru i oslavu. Započali jsme brutální úklid půdy, protože za měsíc nám na zahradu vtrhnou pracanti (alespoň takhle si jejich nadšení představuju) a jejich působení bude zakončeno novou střechou. Tohle ještě naše chalupa nezažila a my taky ne. Doufám, že ten nával krásy a radosti uneseme. Abych se ale vrátila k původnímu úklidu - našly se tam lecosy:)

TAK ŠEL ČAS: Než jsme vyhodili zarámovaný obraz jakéhosi lyžaře, chtěli jsme alespoň zachovat rám. To bylo překvápko, když pod nevinným obrázkem fotka prezidenta a pod prezidentem další velemuž. Už byl ale trochu zmalovaný.

Ze starého rámu - zrcadlo






2 komentáře:

  1. To mi řekněte, Lucie, co s těmi skvosty uděláte :-) My máme půdu plnou podobných krámů, vyhodit je to škoda a nechat si to na půdě taky :-) Těším se, že s tím provedete něco inspirativního.

    OdpovědětVymazat
  2. Jo, na půdě se najde pokladů:-)))
    Ajka

    OdpovědětVymazat

Vánoční slavnost

Součástí letošní slavnosti bylo představení tří projektů, na kterých děti tři měsíce pracovaly. Kluci a holky z projektu Vaření a pečení pře...