středa 6. února 2013

Ani zima ani léto

Venku je zvláštně. Oblíknem se, že jdeme ven a najednou slejvák. Dnes ráno - co napršelo, to zmrzlo. Sníh nikde, slunce nikde. Jediní, komu to nevadí jsou holubi, kteří ve zabydleli u nás pod střechou a sníh nesníh nám dělají hned vedle branky kupičku výkalů, která podle počasí buď pevně drží nebo se roztéká před vchod.
To, že není sníh má samozřejmě i své výhody - např. Betka (jistojistě letní typ) nemusí mít každodenní stresy, že by měla chodit!! ve sněhu. Jen při malém pokusu posadit ji na sáňky, jakože půjdem na procházku, spustí neutišitelný vytrvalý řev, že i kolemjdoucí paní s pejskem kroutí hlavou: "Koukej pejsek..Hmm, to ale na děti zabírá.." Tak bohužel na naše děti ne. Prostě Betka se sněhem nekamarádí. 
Něco jiného ovšem je, když vezmu do ruky kytaru. To Betka začíná tančit a hrát na perkuse, zpívat, broukat slůvkem "titi" (=ještě) se dožaduje přídavku. Její místo vidím v horkých letních večerech u táboráku. A nebo taky ne.


U nás..













zaujetí Večerníčkem...

 
Posted by Picasa

1 komentář:

Vánoční slavnost

Součástí letošní slavnosti bylo představení tří projektů, na kterých děti tři měsíce pracovaly. Kluci a holky z projektu Vaření a pečení pře...